FRI FRAGT fra kr. 750,- (kun postpakker) Leveringstid 1-3 dage 30 dages fuld returret 2 års fuld reklamationsret
Dine indkøb00,00 DKK

0

Vilkår for SteelSupply.dk

Sådan handler du. | Salgs og leveringsbetingelser. | Leveringstidspunkt og transport. | Fragtpriser | Dokumentation og vejledning. | Reklamation. | Længder og dimensioner. | Ansvar. | Pris og betaling. | Fortrydelsesret. | Persondatapolitik. | Logstatistik. | Firma info.
 


Sådan handler du.
Ud for hver vare du ser i butikken er der en "LÆG I KURV" knap. Ønsker du at købe en vare taster du blot det antal du ønsker og trykker derefter på " LÆG I KURV " og varen er tilføjet til kurven. I kurven kan du tilføje, nedsætte eller slette antallet af enheder i kurven og du kan enten trykke "HANDLE VIDERE" eller "GÅ TIL BESTILLING".
Når du har fundet alle de varer du vil købe skal du trykke på " GÅ TIL BESTILLING " i kurven. 

Er det første gang du handler hos www.steelsupply.dk, skal du udfylde følgende felter:
- Dit navn, adresse og telefonnummer.
- Leveringsadressen hvortil varerne skal sendes.
- E-mail adresse.
- Leveringsmåde.
- Notat feltet kan bruges til at angive detaljer til ordren.
Har du handlet her før skal du blot indtaste dit telefonnummer øverst på siden for at hente dine oplysninger fra databasen.

Efter at have udfyldt ovenstående, trykker du på "GODKEND ORDRE"
Du vil indenfor få minutter modtage en email med en automatisk generet ordrebekræftelse på din bestilling. 

Yderligere spørgsmål til butikkens funktioner kan rettes mod kundeservice på:
tlf. 7025 3630

Salgs og leveringsbetingelser.
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Steelsupply.dk. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Steelsupply.dk

Din ordre vil blive ekspederet hurtigst muligt, dog tidligst den først kommende hverdag fra bestillingstidspunktet.

Aftalen (ordren) indgås kun på dansk. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores webside. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordren pr. e-mail, så send en e-mail til Info@steelsupply.dk

Leveringstidspunkt og transport.
Leveringstiden afhænger af de varer du har bestilt. Ud for hver vare i butikken er angivet en ca. leveringstid. Denne  leveringstid vil være vejledende indtil andet oplyses af www.steelsupply.dk . Leveringstiden er normalt 2-5 hverdage.


Ved forsinket levering
Der kan forekomme afvigelser og forsinkelser på hele eller dele af ordren, derfor gør vi opmærksom på at det ikke er en god ide, at booke håndværkere til at starte på opgaven samme dag.
Til orientering yder Steelsupply.dk, ikke kompensation for tabt tid hos dine håndværker ved forsinket levering.

Levering af varer fra Steelsupply.dk anses for sket, når kunden har fået varerne udleveret.
Forsendelsen af varerne sker med den af Steelsuplly.dk leverandørers egne fragtfirmaer eller hvad der her er aftalt mellem Steelsupply.dk og den aktuelle leverandør.

 

Fragtpriser.

SteelSupply.dk tilbyder at sende varen på tre forskellige måder.
Den endelig fragtpris fremgår under bestilling.

Små pakker op til 50 kg sendes som postpakke til kr. 59,- inkl moms.
Fragtfrit over kr. 750,- inkl moms ( gælder kun postpakker )

Pakker derover sendes med fragtmand for kr. 465,- inkl moms.
Hele længder rør afsendes til kr. 465,- inkl moms
Ved bestillinger over kr. 4000,- inkl moms sendes varen fragtfrit. ( gælder kun ved bestillinger via shoppen)

Der er også mulighed for afhentning. 

Dokumentation og vejledning.
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Steelsupply.dk.
Steelsupply.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.
Steelsupply.dk forbeholder sig retten til, at kunne levere et alternativ til et produkt som enten er udenfor et leveringsdistrikt eller rækkevidde, såfremt at produktet dog stadig kan sidestilles fuldt ud med det kunden har bestilt. Kunden vil aldrig blive stillet dårligere. Kunden kan vælge at returnere varerne, såfremt det alternative produkt ikke er tilfredstillende.

Reklamation.
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Steelsupply.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Steelsupply.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.
For varer med begrænset holdbarhed, er klagemulighederne ligeledes begrænset til den holdbarhedsperiode som Steelsupply.dk har stillet dig i udsigt.

Du kan reklamere over en vare ved at tage kontakt til kundeservice på tlf. 7025 3630 

eller ved at aflevere varen hos Steelsupply.dk, Ringager 9-11, 2605 Brøndby

Du kan indsende din reklamation her

Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Længder og dimensioner.
Kan en vare ikke leveres i den bestilte længde, mængde, farve eller størrelse, vil du normalt blive tilbudt et alternativ. Bemærk dog at der kan forekomme en efterregning på en evt. difference mellem den bestilte vare og den som leveres i stedet. Hvis der kommer en efterregning vil du altid først blive kontaktet og spurgt om accept inden levering.
Kan kunden og Steelsupply.dk ikke komme til enighed om overstående, forbeholder vi os retten til helt eller delvist at annullere ordren, også selvom varen var "på lager" på bestillingstidspunktet.

Ansvar.
SteelSupply.dk kan ikke stilles til ansvar for om kunden afgiver korrekt ordre på shoppen. 
Det er ALTID kundens ansvar, at den angivne ordre på
www.steelsupply.dk er udfyldt korrekt. Der ydes INGEN erstatning på økonomiske tab ifm. forsinket levering af materialer. Dette gælder uanset om det er fragtfirmaet, en af Steelsupply.dk´s leverandører eller Steelsupply.dk der påtager sig skylden for forsinkelsen.
Ovenstående er gældende, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Vigtigt vedr. leveringsdagen.
Vi gør opmærksom på at fragtfirmaerne ikke altid overholder leveringsdatoen og derfor kan der forekomme leveringsforsinkelser/forskydelser.
Vi beder dig derfor om, at bestille varerne i ordentligt tid, medmindre andet er aftalt mellem dig og Steelsupply.dk.
Chaufføren aflæsser varerne på nærmeste tilgængelige vej i forhold til din leverings adresse samt ved nærmeste trappe, afsats eller lign.

Pris og betaling.
Hos SteelSupply.dk kan du bestille dine varer online og betale via:
- Bankoverførsel (til konto i danskebank. Reg. 3167  konto 3409045243 - Er ikke omfattet
  af indsigelsesordningen som ved kreditkort)
- Visa / Dankort
- Mastercard
- Visa Elektron

Alle priser i shoppen Steelsupply.dk er inkl. moms.
Bemærk at en varer kan vises med eller uden moms, ved at klikke nederst på et varekort.


Fortrydelsesret.
Varer kan tages retur efter nærmere aftale.

Steelsupply.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet skal Steelsupply.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag. varerne blev modtaget. Du har altid pligt til at returnere varerne i væsentlig samme stand og mængde som leveret af Steelsupply.dk
Eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering af varer afholdes af køber.
Fortrydes købet kan modtagelse enten nægtes ved levering eller varerne kan efterfølgende returneres som returvarer.

Returvarer modtages på flg adresse.
Schøller Stål,  Ringager 9-11, 2605 Brøndby

Steelsupply.dk tilbyder desuden at afhente returvarer på din adresse mod et afhentningsgebyr.
Dette gælder også ved ombytning af varer.

Vær opmærksom på at såfremt at kunden har givet sin accept på en specielfremstillede/tilpassede vare, frafalder fortrydelsesretten på ordredatoen.
Det er derfor ikke muligt at ændre, annullere eller returnere sådanne varer efter ordren er afsendt til Steelsupply.dk.
Det fremgår ALTID tydeligt på den enkelte vare om det er en skaffe- eller specielfremstillet vare.

Persondatapolitik.
Nedenfor kan du læse om hvilke oplysninger SteelSupply.dk registrerer om dig, og hvad de bliver brugt til.
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- email adresse
Personoplysningerne registreres hos SteelSupply.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: ledelsen, salg og markedsføring.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi videre giver dit navn, adresse og telefonnummer til vores leverandører/vognmænd for at levere den/de bestilte varer.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
SteelSupply.dk er dataansvarlige for indsamling og håndtering af data, herunder persondata.
 
Som registreret hos SteelSupply.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SteelSupply.dk via e-mail:
info@steelsupply.dk
 
Cookies.
Der benyttes ikke cookies

Logstatistik.
Logstatistik bruges på www.steelsupply.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
 
www.steelsupply.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistikken bruges til at skabe øget brugervenlighed.

SteelSupply.dk tager forbehold for evt. trykfejl og påkræver sig i øvrigt retten til, at annullere et varesalg som er bestilt med en fejlagtigt pris, farve, mængde eller lign.

Firma info.

SteelSupply.dk v/Schøller Stål ApS  
Ringager 9-11
2605 Brøndby

Tlf. 7025 3630  
Mandag - torsdag 8 - 16
Fredag 8 - 13

info@steelsupply.dk
CVR.nr 33640706


 

   
































...